1 Temmuz 2007

Magdi Rufer'i de yitirdik, Vedat Beyi anıyoruz



Sevgili dostlar,

Biz Vedat Beyi, ölümünün üçüncü yılında anmaya hazırlanırken, Sabahattin Eyuboğlu'nun yoldaşı, Vedat beyin dostu Magdi Rufer de 27 Haziran Çarşamba günü aramızdan ayrıldı. Işıklar içinde yatmasını diliyorum.

Bildiğiniz gibi Vedat Günyol, 9 Temmuz 2004'de aramızdan ayrılmıştı. Ben, bu yıl da 9 Temmuz Pazartesi günü, saat 11:00'de birkaç dostumla, Karacaahmet Gömütlüğünde Vedat Beyi anmayı planlıyorum.

Vedat beyin dostları, onu anmanın rakısız olmaması gerektiğini anımsattılar. 8 Temmuz Pazar akşamı, katılmak isteyen dostlarla bir akşam yemeğinde buluşmayı kararlaştırdık. Muharrem, Bostancı'daki Hatay lokantasında Mehmet Ali Bey ile görüştü. Yemeğe katılacak dostlar, yemek ve içki bedeli olarak lokantaya 40 YTL ödeyecekler. Ancak masayı ayırtabilmemiz için katılacakların 6 Temmuz akşamına değin Muharrem'e ya da bana bildirmeleri gerekiyor.

Sevgi ve saygılarımla,
Aydın Ergil


Eğer görüntüleyebiliyorsanız, yukardaki resimde Magdi Rufer, 10 Temmuz 2004'de Vedat beyin cenaze töreninde Halet Çambel ve Hüseyin Erdem ile söyleşirken görülüyor.


__,_._,___

Hiç yorum yok: