22 Ocak 2006

Merhaba

Sevgili dostlar,

Buraya giren dostlarım, buradaki tüm anı ve düşüncelerim konusundaki görüşlerini buraya ekleyebilirler. Bir blog oluşturma düşüncesi sevgili arkadaşım Akın Güre'nin iletisinden sonra bana da yararlı gibi geldi. İşte benim blog'umun ilk satırları.

Okuyanlar sağolsunlar, okumayanlar da,

Aydın Ergil

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Ustad,
Yeni Ocagin hayirli olsun. Umarim gonlunce gelisir.
Kutlarim, esenlikler dilerim.
Tezcan

Adsız dedi ki...

Sevgili Dost,
Uzun bir aradan sonra geçen hafta sınıf sitesini ziyaret ettiğimde Aydın'ın Günlüğüne rastlayınca ne kadar sevindim bilemezsin. Hemen hayırlı olsun dileklerimi ve ameliyat nedeniylede geçmiş olsun dileklerimi yazmıştım. Ancak bilemediğim bir nedenle sayfanıza kaydedemedim. Bugün tekrar deneyeceğim. İnşallah başarılı olur da seninle sürekli görüşme fırsatı edinirim. Tekrar sayfan hayırlı olsun diyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.
Ali ÖZTÜRK

Adsız dedi ki...

LKK

Adsız dedi ki...

Sevgili Dost,
Günlüğün hayırlı olsun. Bel fıtığı ameliyatı olmuşsun, geçmiş olsun.
Bu üçüncü kez not bırkma denemem şayet yine başarılı olamazsam son vereceğim bu denemelere. Kabahat nasıl not girileceğini bilememem.
Selam eder, herşeyin gönlünce olması dileklerimi sunarım.
Ali ÖZTÜRK

Adsız dedi ki...

aydın kardeş
bu, sitene ulaşabilmek için dördüncü denemem. bir öncekinde artık bu son dememe rağmen tekrar deniyorum. Bir kez nasıl ulaşılacağını öğrenirsem seni sıkça ziyaret etmeyi sürdüreceğim. SEVGİ VE HASRETLE GÖZLERİNDEN ÖPER ÖNCE SAĞLIK KONUSUNDA GEÇMİŞ OLSUN DER, sonra siten hayırlı olsun dileklerimi sunarım. Bir eski dost.
Ali ÖZTÜRK

Adsız dedi ki...

Aydıncığım,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi belirteyim. Sayfan hayırlı olsun. Sıkça görüşme temennisi ile. Sevgi ve saygılar,
Ali ÖZTÜRK