31 Ocak 2008

Pazartesi Söyleşileri Başlıyor


Kısa bir süre önce kurulan Ekin Yazın Dostları - Tiyatro (Eydost – Tiyatro) platformunun söyleşileri 25 Şubat'ta başlıyor. Kuruluş amacı tiyatroyu daha çok sevdirmek ve daha fazla oyunun daha büyük özenle izlenmesini sağlamak olan bu platformun internet sitesi sezon başında kullanıma açılmıştı. İstanbul'da bu sezon sahnelenen oyunların tam dizinini ve internet üzerindeki tüm tiyatro sitelerinin adreslerini içeren sitede tüm oyunlarla ilgili bilgileri ve izleyici görüşlerini de içeren bir forum da yer alıyor.

Eydost – Tiyatro'nun bir etkinliği de Pazartesi Söyleşileri olacak. Bu etkinliğin amacı tiyatroya emek verenlerle izleyicileri buluşturmak. İlk Pazartesi Söyleşisi 25 Şubat Pazartesi günü Tiyatro Pera'nın "Venedik Taciri" üzerine olacak. Oyunu daha önce izleyemeyenler 22 Şubat Cuma akşamı oyunu özel indirimli biletle 10 YTL'ye izleyebilecek. Eydost tiyatro etkinliği kapsamında oyunu izlemek isteyenlerin 10 Şubat Pazar akşamına dek, adlarını, e-posta adreslerini ve telefon numaralarını, ayırtmak istedikleri yer adedi ile birlikte eydosttiyatro@gmail.com adresine göndermeleri gerekiyor. Yer sayısı sınırlı olduğundan, başvurular, başvuru tarihine göre dikkate alınacaktır.

Söyleşinin yeri ve saati aşağıda adresi yer alan sitenin ana sayfasında daha sonra yer alacak. Daha sonraki Pazartesi Söyleşilerinde izleyicileriyle buluşmak isteyen tiyatrolar da aynı adrese başvurabilirler.

Yaşasın Tiyatro

Ekin Yazın Dostları – Tiyatro adına

Aydın Ergil

http://eydost-tiyatro.azbuz.com/index.jsp

Hiç yorum yok: